A seamless renewal of the property.

Extend & Remodel
Steeple Ashton

The Steeple Ashton Project involved the integration of a separate Annexe building into the main building, extending and remodelling the entire structure.

A good design brief from Client and Architect delivered a seamless renewal of the property. As usual, attention to material finishes was paramount from the building viewpoint. We sourced several bricks to form a match with the existing masonry and combined with a repointing exercise and colour coded aluminium fenestration culminated in a superb exterior. Hidden beneath this exterior are high levels of insulation keeping the property warm. The modern interior is finished to very high standard utilising some specialised wall finishes. Quality is not an accident but thorough preparation and attention to detail